Omelet champignons
26 mei 2020 

Omelet champignons

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 200 gr champignons
  • teentje knoflook
  • peterselie
  • bakboter of kokosolie

Bereiding

Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes.

Pel en snipper de knoflook.

Verhit een scheutje kokosolie of bakboter in een ruime pan of wok en bak champignons samen met de knoflook.

Schep om en haal de pan van het vuur.

Klop de eieren los met wat melk. Voeg naar smaak peper en zout toe.

Bak er 4 omeletten van.

Leg elke omelet apart open op een bord.

Roer de peterselie door de champignons. Verdeel dit over de omeletten en vouw ze dicht.

Over de schrijver
Aangenaam, ik ben Ruud Verschoor. Ik heb een passie voor alles wat met gezondheid te maken heeft. De combinatie tussen fysiek en mentaal vindt ik fascinerend en daar begeleid ik vele mensen mee. Voeding - Beweging - Mindset
Reactie plaatsen

Interessante informatie voor jou!

Afvallen

De lekkerste recepten om af te vallen maar toch lekker te blijven eten

Bewegen

Als je diabetes hebt, verkleint bewegen de kans op lichamelijke gevolgen van diabetes

Producten

Glucosemeters, teststrips, lancetten & meer. Voordeliger dan de apotheek
arrow_drop_up arrow_drop_down