Disclaimer

Laatste update: 24-6-2020

Disclaimer

De informatie en het aanbod informatieproducten op deze website wordt door DiabetesTips.nl met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Op de pagina's van DiabetesTips.nl zijn links naar andere websites en interne links opgenomen. Alle informatie op de website en in de producten zijn vrijblijvend, zodat aan de inhoud en de links op de website geen rechten kunnen worden ontleend.


Alle intellectuele eigendomsrechten op de website DiabetesTips.nl zijn van de eigenaar van de website. Het is niet toegestaan om zonder toestemming de informatie te kopiëren of openbaar te maken.


Via onze website is het mogelijk om te reageren op artikelen, indien je daar gebruik van maakt worden jouw gegevens NOOIT met derden gedeeld, DiabetesTips.nl hecht waarde aan jouw privacy!


DiabetesTips.nl garandeert niet dat de informatie en inhoud op de website te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor de bezoeker.


De informatie op deze website en de producten van DiabetesTips.nl zijn niet bedoeld als vervanging voor medische zorg of behandeling. Niets kan je arts of een andere zorgverlener vervangen. Je moet ook overleggen met jouw arts, of zorgverstrekker voordat je de inhoud gaat toepassen!


De informatie en inhoud van de artikelen en producten op DiabetesTips.nl wordt niet samengesteld door artsen.


De gezonde lifestyle methodes werken bij mij, het kan zijn dat het bij jou langer gaat duren. Gezondheid is erg persoonlijk en varieert per persoon, indien je klachten krijgt, neem dan per direct contact op met een gekwalificeerde arts.


Let op: De inhoud en de producten van DiabetesTips.nl dienen NIET als (professioneel) medisch advies of als basis voor medisch advies, diagnose en/of behandeling. Sowieso betreft DiabetesTips.nl GEEN uitoefening der geneeskunde.


Neem nooit op eigen initiatief geneesmiddelen tot je, tenzij deze zijn voorgeschreven door een erkend arts of aanbevolen door een erkend apotheker


© 2020 DiabetesTips.nl